Luomisen tuskaa…kaikkeen sitä alakaaki..

2.02.2010 - 13:45 / hansca.


Kategoria: olen vähän töhö.



7 vastausta - “Luomisen tuskaa…kaikkeen sitä alakaaki..”

  1. UllaPöllö Kirjoittaa:

    Tyyppi on pro missä vain 😀

  2. Anu Kirjoittaa:

    Hei kuule, miten sä oot saanut ton blogrollin lisättyä tuonne sivun laitaan? Oon yrittänyt kaikkea pääni puhki siitä asti, kun siirryin tänne sarjakuvablogeihin, mutta en oo toistaiseksi onnistunut saamaan yhtäkään linkkiä näkyviin omalle sivulleni. Laitan aina “lisää linkki” ja URLin ja “näkyvä” etc, mutta silti linkit ei vaan ilmaannu näkyviin. Mulla on siis niistä listaus oman ohjausnäkymäni linkit-osiossa, mutta blogin etusivulle en niitä saa, en saa… lueskelin Word Press-ohjeita, mutten niistä saanut irti yhtään enempiä neuvoja. Ahistaa.

  3. Anu Kirjoittaa:

    Ok! Kiitos. Eli kyl sen tolleen loogisesti sitten pitäis mennä, täytyypi kokeilla uudestaan…

  4. Anu Kirjoittaa:

    Onnistuin lopulta! En meinannut millään tajuta, että pitää käydä siellä “vimpaimet”-kohdassa säätämässä, että se linkkilista ylipäätään tulee sinne sivupalkkiin. Hö höö.

    No niin, nyt loppu tämä blogroll- spämmääminen.

  5. anuirmeli Kirjoittaa:

    joo mäkin kattelin ihmeissäni tuota uudistusta! En tosin ole vielä tarkemmin tutkinut, mutta ei osunut ainakaan silmään mikään luettelo tms. Vähän kyllä omituista jos blogeja ei pääse enää selaamaan vanhaan malliin. (Ehkä tällaiset sunnuntaiharrastelijat halutaan häätää takaisin vuodatuksen helmoihin? :D)

  6. anuirmeli Kirjoittaa:

    mutta toisaalta tuossa etusivulla lupaillaan, että se on vasta valmistumassa, ehkä se ei ole vielä valmis? On kyllä harvinaisen urpoa, jos uusimpia päivityksiä ei pääse näkemään etusivulta. Ei kai sitä nyt kuukautta jaksa sitä yhtä ja samaa (vaikka sinänsä kuinka mielenkiintoistakin) kuukauden blogia kytätä!

  7. anuirmeli Kirjoittaa:

    No nih, kuten arvelin: etusivun muokkaus oli vaan kesken, nyt siellä taas näkyvät ne uusimmat kirjaukset. 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus