Skitso

9.01.2009 - 13:55 / hansca.


Kategoria: päässä pyörii.



3 vastausta - “Skitso”

  1. Anu Kirjoittaa:

    Oliskin hauska nähdä sun töitä joskus väreissä! Itseltä löytyy sekä väritysvälineitä että photoshoppi, kumpaakaan en aina jaksa kuitenkaan käyttää… olen kuitenkin tykästynyt noihin copic-tusseihin, joita olen omissa sarjiksissa käyttänyt. Ne vaan ovat perhanan kalliita (vastaavat markerit ilmeisesti hiukan halvempia) ja jos pitää orgaanisemmasta jäljestä, tavalliset värikynät ovat aivan mainiot.
    Se vielä piti mainita että ymmärrän hyvin hermostumisesi tuosta miehesi piirtelykommentista, mustakin tuntuu että suhteessa on tärkeää olla myös niitä “omia” juttuja ja harrastuksia jotka tahtoo säilyttää ja joita myös puolustaa hanakasti. Oli sitten skitsofrenista tai ei!

  2. Lockheed Kirjoittaa:

    Niin, ymmärrämpä oikkeis hyvin tuan skitsoralvarin piirtelyn repostelemisesta.
    (nysse taasen muistelee, huoh..) Aikoinaan ollessani noin 20 ikävuoden hujakoilla satuttiin munkin piirtelyä ja kuvailua arvosteleen aika rajusti.
    Sanottiin päin naamaa että “Mitä aikuinen mies tommosia kuvia piirtelee, mitä lasten touhotusta, ISO miäs viittiikin riipustella ,vänkyn vänkyn”jne.
    Josta johtuen otin ns.”itteeni” ja tuhosin kaikki piirrustusvälineeni, poltin kaikki piirrustukseni ja tekeleeni.
    Aattelin ettei tartte sitten kattella eikä irvailla, perk…le!
    Kummä sitten pääsin 40 vuaden ikään aloin miettiä että josko sittenkin alottas….nytten noin 6 vuatta yrittäny alotella uusiks.
    Plokistakin näkee että jäläki on täsmälleen saman näköstä kun kakskymppisenä kloppina.

    Ohhoh, tulihan taas runoiltua…Mitäpä näistä, olleista ja menneistä.

    PS: Koittasit sittenkin sitä värjäämistä..vaikka silleen kevyesti alakuun.

  3. samsoni Kirjoittaa:

    Pöh, Photoshop. Itse olen käyttänyt kohta 10 vuotta Paint Shop Pro 6:ta ja kaikki kuvat ja sivut ovat valmistuneet ja värittyneet ajoissa. Oldversion.comissa on kokeiluversioita, joista suosittelen 6.02:ta. Jotkut kehuvat version 7 olevan paras, sitten alkoi alamäki.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus